Vad väntar under 2019?

2018 har varit ett omvälvande år, för mig personligen. Från att få inse att jag inte kommer kunna jobba med kor i framtiden, på grund av värk i armarna......till att växla om tankarna på vad jag ska göra istället.....
Bestämde mig ganska snabbt under våren att jag skulle börja studera och siktet var inställt på att bli socionom.
I väntan på att skolan skulle börja i augusti, så fick jag ett himla roligt jobb, som handledare på studieförbundet vuxenskolan. 
Augusti började jag läsa på Brogårdsgymnasiet och jösses vilken omställning det var att gå från ett fysiskt jobb till att studera fem ämnen samtidigt. Det tog några månader innan jag kom in i ett system för att hantera allt med läxor och prov. Jag har suttit med näsan i mina böcker både kvällar och helger.
Men trots allt slit, så är det såååå värt det! Man växer som människa och jag har träffat så många underbara trevliga skolkamrater.
Så vad kommer hända 2019 tro?  Jag har några mål som jag strävar efter.
Högskoleprovet är ett av dem och sedan är ju förhoppningen att jag ska komma in på högskolan till hösten. Men först ska jag sätta mig vid skolbänken på Brogår'n en termin till.
Så jag ber om ursäkt redan nu till alla mina vänner, som jag har svårt att hinna med ...Den nionde Januari försvinner jag in i min "studiebubbla" igen.

Önskar alla en god fortsättning!
 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln