Valpar..hundar och kurser..

Hägragårds Tine Hägragårds Tine

Här hemma är det full rulle nu. Valparna har hunnit bli sex veckor. Rackarns vad tiden går! De börjar bli riktiga små individer nu och det är så himla roligt att följa dem. Ska ju behålla en tik och hade tänkte mig en särskild....men nu har jag ändrat mig och det är en annan som är min favorit...Än så länge. 
En sak är säker...Hon ska heta Hyzz!!
En gammal trotjänare här hemma på gården har gått ur tiden. Hägragårds Tine har fått somna in i helgen. Hon har varit främst husses hjälp med fåren. Tine blev lite över elva år.
I helgen har jag varit på kurs! Bergslagens vallhundsklubb skickade iväg mig och Lena på steg 2 utbildning för att bli färdiga instruktörer.
Det var helt otroligt lärorikt, roligt och inspirerande. Sitter fortfarande och sorterar upp i huvudet allt vi lärt oss....och annat som vi pratat om också...

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln