Nu äntligen är Aqua parad!!

Får önska alla en god fortsättning på det nya året. Jag hade planerat att göra så mycket under hösten... bla skulle vi haft minst en träff här med Farm Worker's avkommor. Det som jag gått och väntat på var att Aqua skulle börja löpa. Jag ville inte planera en träff och få avboka med kort varsel för att åka iväg och para. Trodde hon skulle komma igång i september...det gjorde hon inte...inte oktober eller november heller....Men december då drar hon igång...
Den 17/12 åkte jag till Karlstad djurklinik med Aqua för att  göra ett progesteronprov på henne. För att se att vi låg rätt i tiden för parning. Hade gissat måndag eller tisdag, men när veterinären ringer, så visade det sig att Söndagen den 19/12 skulle vara bästa dagen.
Anders och jag drar iväg mot Båstad, tidigt på söndagmorgonen. Tur var att det var mildväder då med bra väglag.
Väl på plats, träffar vi Erik och släpper ihop Aqua och Pence. På ungefär en halvtimme så var det parat, fikat och papper skrivna och det bar av norrut igen. Resan gick bra, ända till vi kom strax söder om Otterbäcken....ca 3 mil hemmifrån. Klockan va halv sex och det va mörkt ute då. Vi får möte, en stor långtradare med släp. När vi är nästan framme, så börjar bilen bakom långtradaren att göra en omkörning. Så plötsligt var vi tre bilar i bredd på den smala vägen. Var nere på dikeskanten med högerhjulen men våra backspeglar small ihop rejält! Man blir lite smått chockad efter en sådan händelse. Tur att det bara var backspegeln som gick åt skogen!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln