Spännande paket på posten...

Fick ett sms meddelande om att jag hade paket att hämta i Nybble  på ICA affären.
kul tänkte jag, för jag väntar på en bok jag skickat efter från ett antikvariat.
​Kommer ner till affären, lämnar min kod och körkort och så får jag ett paket av expediten. ...
Ett lätt...ganska knöligt paket....
Kommer ut i bilen och sliter upp paketet och i där så ligger ett par högklackade sandaler i storlek 39.
Där sitter jag som en fågelholk. Börjar läsa på paketet och inser att Avsändaren inte är rätt och inte mottagaren heller för den delen. Får väl ta en vända till affären och se om de har någon bok där eller om det är någon stackare som väntar på sina sandaler som fått den istället. Nåväl,  åkte en vända till Karlstad när jag ändå hade tid. Ska till IKEA . Är jätte fikasugen när jag stannar bilen på parkeringen och dessutom så står det som spön i backen. Tar handväskan,  slänger igen bildörren och springer in i entrén. 
Jag kryssar mig igenom första halvan av affären,  för det vet ju alla som varit på Ikea att restaurangen ligger i bortesta änden.
Ganska mycket folk så jag ställer mig i kö och plockar åt mig kopp och en chokladmousse. 
Väl framme vid kassan, ska jag plocka upp plånboken ur väskan och inser att den inte ligger där... Får en inre bild av hur jag slänger den i baksätet när jag skulle åka från Nybble! !
Bara att gå ur kön, ställa från sig brickan, knalla genom den andra halvan av affären, för att sen ge sig ut i ösregnet för att hämta den! Kan säga att det va gott med fika sen.
 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln