Höftledsröntgen....

Nu är iallafall höftledsröntgen gjord på våran glada lilla Englandsimport. Åkte till Karlstad, ute på Färjestad , för där tycker jag de är väldigt bra.
Det tog ett tag efter hon fick lugnande som hon började slumra lite men direkt när jag rörde mig så var hon på fötter. Tillslut så lade vi upp henne på bordet ändå och jag stod och kliade henne en stund, till hon blev lugn. när hon verkade vara helt inne i dimman, så kom sköterskan och skulle börja dra i benen för att få en bra bild, ja då börjar vår lilla glada vifta på svansen, fast hon såg ut som hon sov.
Hur som helst, efter tre bilder så var hon nöjd med bilderna och jag lyfte ner Liz på golvet.
Frågade i förbifarten om de såg ut att vara fullständig katastrof eller....
Nja...sade hon..... Det ser möjligen lite glappt ut på ena sidan.
Med en klump i magen åkte vi hem och fick vackert vänta på resultatet.
Igår låg det ute på skk:s hemsida... HD grad D!!
Just nu vet jag inte riktigt hur vi ska göra...
Ska hon få vara kvar här och jobba tills det inte går länge... (vi har ju ganska mycket djur) eller ska jag omplacera henne och hon kan få ett längre och lugnare liv....
Jag funderar....

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln