Bokrea!

Det finns några tillfällen under året som av tradition är som "lilla julafton" för mig...
Melodifestivalen.....HockeyVM.......OCH när bokrean börjar.
Den började ju igår och här ligger jag och hostar och snörvlar.  Men men, jag får lägga upp en bättre strategi till nästa år. ;)
Valparna har nu kommit upp i den åldern att de är överallt om de får chansen. Trappan är ju det roligaste som finns. Sen är det inte lika kul att gå ner tillbaka! Man hämtar två....går för att hämta två till....då följer de första med upp igen, om man inte varit nog snabb med grinden!
Vi är ute en hel del med. De är väldigt nyfikna på allt som händer ute. Gizmo kom igår och var allmänt missnöjd. Han hade ramlat i diket som det va lite vatten i, så det va inte så roligt att va ute mer.
Liz tyckte att de va lite läskiga i början, men nu är de ju vansinnigt roliga att busa med ute.
Hon går förresten med tratt på huvudet just nu. Fröken envis försökte ta benet från gamla Tequila, så det blev ett nafs över näsan. Blev ett litet sår, som hon gjorde värre när hon började klia på, så.... Vi har en styck "fån"tratt i huset!!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln