Att göra ingenting......

Har varit en hektisk vecka, som avslutades med besök hos veterinären för att Hd röntga Flipper, Flash och Foxie. Allt gick bra och det såg fint ut sade veterinären.
Vi tog Flipper först och Flash fick under tiden sin lugnande spruta. Vi väntade och väntade, men han skulle minsann INTE lägga sig ner, hur trött han än var! Tillslut så vek sig benen och han sov så sött.
Hur som helst, så hade jag planer för den här dagen, att jag skulle hinna både det ena och det andra, men...... jag vet inte.... tappade liksom sugen när det ösregnar ute. Funderade på om jag skulle ta en runda med hundarna, men de rynkar på näsan och backar in de också....så...här sitter jag framför datorn istället.
Någon som har lite inspiration på lager åt mig??

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln