Trevlig helg...med mycke smörgåstårta!

Vid det här laget så vet nog alla som känner oss att i våran familj, så har vi en tradition att äta smörgåstårta när det är melodifestivalen. Problem uppstod när de helt plötsligt började med flera deltävlingar innan finalen går av stapeln. Det skulle bli mycket smörgåstårta det....

Så... det fick bli så att första delfinalen, Svenska finalen och sen eurovision finalen, DÅ äter vi tårta!

Får ett sms från min ena syster som undrar om de kan komma och se på festivalen med oss och det kunde de ju självklart göra. Nu är det ju så att alla hennes barn inte tycker om smörgåstårta, så Anders kom på att han kan ju slänga ihop ett par pizzor också.

Jag vet inte om vi är påväg att skapa en ny tradition här men det slutade med att de flesta tog tårta först och sen va ute i köket och hämtade en pizzabit också, för den luktade ju så himla gott!!

Hur som helst så flyttade vi upp till tvrummet och bänkade oss framför tvn. Nio personer som ska få plats i en tresitssoffa...har ni provat det??

Det blev täcken och kuddar på golvet, gungstol och kontorsstolar till hjälp.

Vi hade himla trevligt i allafall.

Tack till Sabina, Kjell, Evelina, Adam, Axel, Linnea och Anton för att ni var hemma hos oss och höjde "festfaktorn" till Melodifestivalen. Kanske vi skapat en till tradition här...

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln