Hemsidan.....

Idag har jag varit på årsmötet för Bergslagens vallhundsklubb! Det började med en föreläsning av Anita Axelsson, som handlade om tävlingspsykologi. Intressant ämne. Får börja träna nu, mentalt menar jag, så jag slipper vara så himla nervös...

SEN blev det smörgåstårta och kaffe. Efter det så blev det årsmötesförhandlingar.

Lite stressad var jag eftersom jag skulle hem och se melodifestivalen. Skulle handla lite innan det också...

Nu är jag iallafall hemma och melodifestivalen är över för denna vecka. Tänkte att jag skulle kolla statestiken som finns för hemsidan. Man kan se från vilka länder som folk kommer från, som varit inne på hemsidan. Intressant!!!

Sverigen ligger givetvis i topp på besökslistan, följd av Norge och Finland. Sen var det många länder i Europa. Det var några långväga också. Vad sägs om Japan, Iran och Usa... Häftigt! Totalt var det folk från 15 olika länder som varit inne och kikat.

Kanske borde göra en engelsk version av den med.

Hedda börjar bli rund om magen nu. Den 23 mars är det dax för de små hårbollarna att se dagens ljus.

Jag slutar aldrig att förundras över denna lilla hund. Vi har ju tränat tävlingslydnad under januari och februari och när jag börjar med nya grejor, så tycker hon:"okej, matte, vi testar". Går oftast inte så bra just då, men sen får hon grubbla på det några dagar och sen kan hon!

Jag har sikte på att starta lydnadsklass ett i Ransäter i sommar. Vi får väl se hur det går...

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln