Jag väntar och väntar...

Julen är över och vintervardagen är tillbaka...Snö, halka och kyla. Men man får väl se det från en positiv vinkel, det blir ljusare och ljusare för varje dag!

I December gjorde jag ett försök med att para Tequila, men det bidde inget denna gång. Ingen parning alltså. Först var vi lite tidiga och hon sade ifrån åt hanen och sen efter några dagar när hon var väldigt villig, då vågade han inte. Planen är att det får kanske bli en kull till sommaren istället... Vi får se.

Men men, just nu är det fullt upp ändå med planeringen. Hedda löper nämligen och ska paras.

Jag var och gjorde patellaundersökning och ögonlysning på henne igår och allt var okej. När jag ändå var hos veterinären, så fick de göra ett progesteronprov på henne för att se vart i löpet hon låg. Visade sig att vi är en aning  tidigt ute ännu, så det lutar åt helgen. Duktiga mina hundar har varit förresten.... tror att de flesta av dem passat in höglöp på helgen, när man ändå är ledig menar jag. 

Måste vara bra uppfostran. ;)

 

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln