Vallningsträff i Lördags!

Vilken toppen dag det blev i lördags! Vi samlades vid elvatiden och fick lite fika i oss innan vi gick ut. Vi hade strålande solsken och ca fem plusgrader hela dagen. Fanny och jag gick och sorterade ut fåren medans resten satte upp lite grindar på gärdet som vi skulle vara på.

När vi kom med fårflocken, så var en av valparna lösa och kom smygande. Han började gå runt, runt  och så sa det "klick" ......SEN fick inte husse tag på sin hund! :)

Vi hade två gärden att vara på så det blev lite variation i träningen. Blev på så vis tre ställen att träna på.. Får i fålla, får där det fanns grindar att gå genom och sen ett tomt gärde.

Ebba fick göra ett riktigt jobb när vi fick ta bort en tacka från flocken. Jag tog tackan och Lena och Ebba föste bort flocken från mig.

Det va så roligt att se alla hundar och träffa allt folk. Anders skötte markservice, mat, efterrätt och kaffe.

Tack till alla som var här och gjorde denna dag så toppentrevlig: Lena, Fanny, Patrik, Terese, Laila, Keio och sist men inte minst.....eller jo han va faktiskt minst...lille Robban!

De hundar som var med var: Queena, Foxie, Exxet, Ebba, Eddie, Zack, Faxe, Flipper och våra egna Tequila, Aqua, Tine och Flash.

Planer finns för en träff till våren igen. Jag har lagt in lite bilder på en egen sida i fotoalbumet.

Välkommen åter!

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln