Kicki och Enya klarat godkänt vallhundsprov!

Igår styrde jag kosan mot Örebro, för att gå andra delkursen i ledarskapsutveckling.

Den kursen ger så himla mycket, dels som ledare men också får man väldigt många insikter om sig själv och om kommunikation med andra människor. Med huvudet fyllt till bredden med alla intryck som jag fått det senaste dygnet, så har jag lite svårt att sova just nu... Behöver landa lite känner jag. :)

Idag så har Kicki Olsson, med Farm Worker's Enya klarat godkänt vallhundsprov!

Jag säger bara: GRATTIS Kicki!!!

Det är extra kul när ens "små valpar" gör bra ifrån sig. Jag är stolt som en tupp! :)

I morgon är det dax för kursdag igen och hoppas på att vädret ska vara bättre än förra söndagen!

Ha det gott alla!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln