Andra veckan på semestern...

Semestern har mest handlat om gräs....i olika former. Vi har väntat på väder för att kunna köra vårt ensilage. har det varit någon mellandag med uppehåll, så har jag roat mig med att klippa gräset. Gräsmattan växer som ogräs!!!

Igår så tog jag med Flash in i fårhagen för första gången. Först va han inte direkt intresserad av dem, men sen när de började röra på sig lite, så skällde han en stund på dem, innan han kom på att det gick ju att gå upp och stoppa dem.

Va kul det är att se en liten tre månaders valp göra saker bara för att det finns i han sedan födsel!

Idag åkte vi till jobbet och hälsade på. Det blev en vända inne i mjölkstallet, sen gick vi på foderbordet. Korna va lite läskiga, men han hängde på. Vi va och tittade på kalvarna med. Det sisita vi gjorde så tog vi foderbordet igen och då gick det mycket lättare. Han va tom fram och nosade på en ko.

Nä, om man skulle ta och göra lite nytta idag också........eller inte........

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln