Jag håller på med träning!

Det är ju väldigt inne just nu att träna. Många åker till gym och lyfter tyngder, dansar, springer eller ror. Ja man kan säkert göra mycket mer, som jag inte vet. :)

Idag har jag faktiskt tränat en hel del....Började dagen med provmjölkning. Det är lite lagon styrketräning för armar och rygg.

Sen behövde hundarna ha sitt, så då fick det bli en liten promenad med dem. Det är bra för konditionen och tonar benen...har jag hört!

På torsdag kommer slaktbilen så lite tackor och lamm behövde flyttas mellan lagårdarna. Jag, Quiz och Tequila fick ut dem på backen och då började intervall passet......gå först lugnt före flocken...spring sedan som en galning förbi alla trädgårdar, så de inte får för sig att kliva i någons rabatt! Det är ju också väldigt bra för konditionen, att hjärtat får jobba ordentligt. Behöver mer intervallträning känner jag!!

Till sist så gick jag över till lite balansträning.....hönsen hade nämligen börjat lägga sina ägg i höladan och det kan jag säga att det kan va nog så jäkligt att klättra runt på en massa balar som inte ligger still!

Jag tycker nog att jag förtjänar ett varmt bad nu!

Ha de!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln