Lotta på Bråkmakargatan...

Igår när vi var på utställningen, så kom det en kvinna med en Bullterrier. Hon hade med sig sin dotter som va 5, kanske 6 år. Flickan hade en tyg ko, med utställningskoppel, i famnen. Kvinnan va sen och fick kasta sig in i ringen på en gång. Hon sa till sin dotter att du måste stå still där, utanför ringen. Dottern kom fram till mig och tyckte att Hedda va en så liten gullig hund och ville klappa henne.

Det fick hon givetvis. Jag kontrade med kommentaren om vilken fin kossa hon hade i kopplet..........DET gick inte hem kan jag säga!

Om ni har sett filmen med Lotta på bråkmakargatan, det klippet när Lotta blir arg för att hennes syskon säger att hon har en tyggris och inte en tygnalle. Lotta svara att det minsann är en grisnalle!!

Ungefär så såg den lilla flickan ut. Hon såg förnärmat på mig och talade om att det faktiskt va en hund!!

Ok, sa jag, tänk att jag såg så fel. Hon vände på klacken och hälsade på någon annan vid ringen istället! :)

Undrar om den blev bäst i sin ras....

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln