Utställning i Karlskoga

Det blev nästan heldag i Botorps ridhus i Karlskoga. Madde och jag stoppade in hundar i bilen och gav oss iväg i morse. Först på tur ut va Thure och han fick BIR och HP. Efter lång väntan så var det dax för Hedda och mig. Vi blev först bästa tik, med HP och ställdes sedan mot bästa hanen. Vi fick springa ett varv och sedan fick jag BIR rosetten. Yes!!

Sen va det lång väntan igen. Både Madde och jag väntade på respektive BIG final. Där va det stopp för oss och vi kunde åka hem, nöjda med dagen!

Jag träffade en massa folk på plats. En fd granne som jag inte sett på hur länge som helst! Det va roligt!

När vi kom hem till oss så tänkte vi att det skulle fotograferas INNAN vi släppte hundarna för att rasa av sig en stund.

Ture hittade lite annat spännande att springa efter än våra hundar..... först en tupp....och sen fick Jörgen, vår ena katt lägga benen på ryggen och fly fältet! :)

Hedda Hallonbåt

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln