Ultraljudet avklarat!

Planen var att ultraljudet skulle göras på Fredag morgon, men så ringer de från Karlskoga djurklinik på Torsdag morgon och vill ändra dag och tid. Okej, sa jag. Så halv tolv samma dag fick jag tid.

Var ju bara det att Fanny skulle ju med och titta också....hon lyckades få ledigt en stund, så vi gjorde upp att vi skulle träffas i Åtorp för vidare färd mot Karlskoga.

Hon ville låna ett par byxor(som inte luktade lagård), så jag fick med mig ett par mysbyxor. Va noga med att inte glömma dem!!

Väl framme, så satt vi i bilen en stund och pratade, eftersom vi hade så gott om tid.

Klockan va 11.10, då klev vi ur bilen för att gå in. Tog hund och skulle ta plånboken.....plånboken ja......den låg kvar hemma!!

Vi gick in och jag frågade om det gick att lösa på något vis, men det gick minsann inte!!

Fanny (som också va utan plånbok) ringde till en vän i Degerfors. Vi fick låna hennes kort! Det blev ilfart mot Degerfors, för att möta upp henne. Sen tillbaka till veterinären...tror vi hade 2 minuter till godo när vi klev in där. :)

Känslan av att se på skärmen att det faktiskt finns små liv där i magen är så häftig, så man nästan får tårar i ögonen.

Veterinären sa att minst tre är det i allafall. Han trodde på fler, för när det ligger så många nere i bukhålan redan, så är det ofta många. Vi får väl se.........

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln