Bara en helt vanlig dag......

Herregud va tiden går. Det är snart slut på Januari!

Den senaste veckan har kännts lite hektisk, fast den va nog inte det egentligen. Ska bli skönt att va ledig i tre dagar nu.

Som jag skrivit om på hundsidan, så har vi ju fått tillökning i våran hundflock.

Vi har en charmig Foxterriertik här just nu. Hon tyckte inte att det där med jakt va något roligt, så vi försöker hitta ett bra hem som sällskapshund istället.

Hedda har lite blandade känslor vad det gäller Jojjo. De leker jätte bra ihop men sen när Hedda inte vill va med längre, så tar Jojjo henne i svansen och släpar henne baklänges runt på golvet..... Det va de fina fanorna på svansen det! :)

I tisdags var jag på bokföringskurs hos hushållningssällskapet i Karlstad. Tänkte att jag skulle lära mig sköta det på datorn hädanefter. Jag va nog lite trött redan när jag kom dit och att sen sitta med en massa papper med siffror hela dagen, gjorde ju inte saken bättre! Det blev mycke fnitter under dagen.

I morgon blir det en resa till Karlskoga för att vaccinera Hedda....hon måste ju va redo för hundutställningen om ett par veckor.

Träffade på Ingbritt igår och kom på att det var år och dagar sedan jag var där och hälsade på......får bli en vända dit också.

Ha det bra alla!!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln