Svenska J hockeylaget är bara bäst!!!

Igår var jag ner till Madde i Töreboda och hälsade på. På vägen hämtade jag upp Ebba som skulle vara hos oss i helgen. Vi fikade en stund och sen tog vi en trevlig promenad i det fina vädret. Vi hade med oss två Kelpie, en Papillon, en Foxterrier och en blandras.

Idag fick hundarna vara med och ställa till foder och strö lite här och där. Har hunnit med en vallrunda på ankorna också. Skulle flytta ut lite lamm också och det var inte det lättaste. Det var tvärstopp vid den öppna grinden. Helt omöjligt att ta klivet utanför. Slutade med att hundarna packade ihop dem och jag fick hiva ut dem en efter en, tills de kom på att det gick nog att gå där ändå.

Vi fick dem dit de skulle och stängde sen nätet, för att gå in och ta en fika. Hann inte mer än in, så hade de gått genom nätet igen. När jag väl kom ut så satt flera fast som fisk i ett nät. Tobias kom ut och hjälpte mig tillslut.

Någon som såg J VM matchen?? Många kan jag tänka mig!

Eftersom jag är så kvällstrött så var jag smart nog att spela in den och tittade på den på morgonen istället. Det var nog banne mig bland de bästa hockeymatcher jag sett!!

När målet väl kom i "sudden" så kom det några glädjetårar!

Juniorlaget var väl värda denna seger!!

De senaste dagarna har det varit lite kallt. Det hör ju till ovanliheterna denna vinter.

Hittade denna bilden i mitt album och kom på att "Gud va jag längtar dit"!!

Men men, om några månader så.......

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln