Nyårsafton 2011

Jaha, då sitter man här på årets sista dag!!

Vi får besök om några timmar men innan det så ska Anton hämtas i stan och Linnea ska hämtas på jobbet i Bäckhammar.

Hur många ska ge ett nyårslöfte inför det nya året tro...... Jag hoppar över det tror jag...brukar gå en vecka eller två, så har man ramlat in i gamla vanor.

Julafton firade vi här hemma med Sigbritt, Marie-Lousie, Ida, Mattias, Tobias, Alexandra, kristoffer och oss två.

Juldagen firades traditionsenligt hos mamma och pappa i Filipstad. det flöt ju på efter vanliga rutiner, men så vet jag inte riktigt vad som hände efter att tomten hade gått, för helt plötsligt så var det full presentpapperskrig!!

Alla var med....nästan. Morfar tror jag inte kastade något och mamma var i köket för att koka kaffe.

Så kommer mamma in...."Näe Henry! Man kastar inte mandariner!!"

Där sitter pappa (tagen på bar gärning) Färdig att skicka iväg en mandarin. Han har alltid haft nära till hands att hitta på hyss och det hänger i ännu.....trots att han är 82 år!! Misstänker att han hade samma "oskyldiga" min när han var ung och höll på med diverse upptåg. :)

När vi nu är inne på det här med traditioner, så kan jag ju tala om vad jag gör i morgon..... Det är dax för att bänka sig framför tvn och titta på Ivanhoe, för.......ja jag vet inte vilken gång i ordningen. De har visat den sedan -82 tror jag och jag har inte missat många gånger. Tänk om han kunde välja rätt kvinna för en gångs skull. ;)

Jag får önska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln