En knapp vecka kvar till jul...

På lördag är det den stora dopparedagen! De sista klapparna ska ordnas, sista maten ska inhandlas och städningen ska göras! Tänk va mycket planer man har. Iår blir vi lite kort om folk, för Linnea och Anton ska åka till Arvidsjaur och fira jul. Blir tomt utan dem!! Är inte helt på det klara med hur Tobias och Alex tänkt sig ännu heller......

Tequila har varit borta i över en vecka nu. Trots att man har huset fullt av hundar, så fattas hon. Förhoppningsvis kan hon hämtas hem vilken dag som helst. Vad jag förstått, så verkar det tyvärr inte bli någon parning denna gång heller....

I Lördags hade vi grötkväll ihop med Lena, Håkan, Conny och Ian. Vi har det som lite tradition här i huset, att ha det någon dag i December. Ibland är det kompisar, ibland bara familjen och vissa år har grannarna varit här.

Trevligt hade vi och tiden bara rusade iväg.

Rundan ute hos djuren är gjord och nu sitter jag och funderar på om man ska gå och rulla köttbullar....eller sätta sig och titta på film.....

Suck!! Får bli köttbullar och sillinläggning, så det är klart inför julen.

Ha det gott alla!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln