Snart December!

Herre gud, vart tar tiden vägen???

Jag har varit hemma och varit sjuk i början på denna vecka. En förkylning som inte ville ge med sig. Hur som helst så va det skönt att vara tillbaka hos korna i dag.

I söndags när jag låg nerbäddad på soffan, så blev det ett himla liv på hundarna och jag tänkte att det kanske kom någon, så jag gick ner för att se efter....

När man kommer ner för trappen, så ser man rakt ut genom altandörren. Och nog hade jag besök alltid! Det var 80 talet får på gräsmattan. De började vandra iväg, så jag fick på mig ett par foppatofflor och for ut genom dörren med tre hundar i bakhasorna.

Jag började gå mot hagen och hundarna fixade ihop flocken och tog med dem efter mig.

Det va bara det att där staketet var nedrivet va det väldigt geggigt..........Foppatofflor va väl kanske inte bästa valet av skor för sånt här, men det var ju för sent att vända om för att byta.

Jag halkade runt där, med skorna fulla av gegga,medans hundarna fick in fåren i hagen.

Då var det ju bara att sätta upp nätet igen då....NOT! Strömmen var på så jag fick lämna allt för att rycka ur sladden. När jag ändå hade gått så långt så var det lika bra att gå in och tvätta fötter och ta på sig ordentliga skor och kläder för staketuppsättning.

Under hela tiden jag var borta, låg hundarna och vaktade vid det nedrivna staketet.

Hur i hela friden klarar man sig utan vallhund?? Jag bara undrar.

Jag vill rikta ett jätte grattis till Karin och Micke idag! De har idag blivit föräldrar till Axel och Elsa. Stor KRAM till hela er familj!!

Nedräkningen har börjat här...inte bara till julafton.

Nä det som både jag och syrran väntar på är årets hundhändelse....Utställningen i Stockholm! Nu är det bara........9 dagar kvar innan vi åker.

Ha det gott alla!

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln