Stressig vecka.

Senaste tiden har rullat på i raketfart. men det har varit väldigt roligt!

Tisdagen förra veckan så va det kurs med Hedda på kvällen. Vi tränade kontakt, lite inkallning och avslappning.

Onsdagen var jag och hjälpte till på vallhundskurs i Granbergsdal. Gud va kul det var!

Torsdagen hade jag bokat tid hos en Naprapat i Mariestad. Det va intressant, för hon tänkte tvärtom mot Kiropraktorn gör. Hon sa att enda stället som jag var mjuk och rörlig i ryggen, det är där jag har ont. Annars så satt det fast och va stelt överallt, vilket antagligen gör att jag belastar den rörliga delen mer. Så hon hoppade över den delen och gav sig på resten! Jag var allmänt mörbultad efteråt, men vilken känsla det var!

Så över till Fredagen. Vi var in och simmade och käkade lunch. Sen hann vi precis ge djuren innan det var dax för hockey!

Lördagen jobbade jag på morgonen. På eftermiddagen bar det av till Bjerke för att ha en arbetsdag och styrelsemöte. Vi var ett gäng som kånkade möbler och slog sönder murkna hinder. Sen tog vi en trevlig fika som avslutning.

Söndagen började också med mjölkning. Väl hemkommen så var det bara att dra iväg till Tokebol för att ha kursstart på vår hundkurs.

När den va slut så bar det av till Ullared med Linnea och mamma. Tur vi hade "Ullabella" med, för annars hade vi ALDRIG hittat varken dit eller hem!

Hade hyrt motellrum över natten. Vi köpte pizza på kvällen och Måndagsmorgon stod vi och hängde på låset till butiken, kl 8. Halv tolv hade vi handlat och käkat lunch.

jag var hemma i 20 min tror jag, packade om bilen och åkte till vallhundskurs.

Igår kände jag att nu får jag ta det lite lugnt. Jag hoppade över valpkursen och så fick det bli tidig säng istället!

Som sagt....stressig vecka, men ack så rolig!!!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln