Årsmöten!

Tänk va olika det kan vara.....

Den här helgen har varit körig värre. Först jobbade jag på Lördagmorgon och sen hann jag precis hem för att duscha och trycka i mig en fjärdedels pizza, innan Lena kom och hämtade mig.

Färden gick till Lekeberga gård för att titta på en massa unghundar som skulle egenskapsbeskrivas. Vi var i ett ridhus, så man blev lite frusen. Utav Tequilas valpar så var det tre stycken med. Enya, Eddie och Erax. Erax var den enda jag inte sett sen de var små och det var inte en liten pojk det! Han va ju visserligen störst i kullen också.

När det var dax för lunch så kände jag att jag var så trött så vi åkte hem. Blev en lång middagslur och sen blev det tidigt i säng.

I morse bar det av till korna igen. Kom hem lite tidigare så jag hann tom med en liten tupplur på 20 minuter innan Lena kom...(idag igen!!);)

Idag var det dax för årsmöte på Lekeberga gård.Vilket härligt ställe detta är förresten, och lika härligt värdfolk!

I 3.5 timmar höll det på. Lite turbulent blev det periodvis, men det löste sig till slut. Avslutade med att kasta i oss smörgåstårta innan vi åkte.

Jag hade nämligen ett årsmöte till att åka till. detta var för Gullspångs brukshundklubb.

Det började kl 4 och vi var nog färdiga vid halv fem ungefär. Snabba ryck!!

Jag valdes till klubbens nya ordförande, hur ska detta sluta tro........

Nu har jag äntligen landat lite efter allt farande.

Upptäckte precis att Hedda hittat en undertrådsspole, full med tråd, som hon lekt med medans jag skrivit detta. Får kanske gå och trassla loss henne.........

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln