Jag säger bara en sak........

BODA BORG!!

Vi var där hela familjen i går och jösses va kul det var!

Det finns tre olika typer av rum: gröna: Där ska man använda huvudet. Röda: Där är det både lite fysiskt och klurigt. Svarta: Där är det fysiskt.

Det där med att va klurig är jag inte så bra på, men de fysiska rummen, där man fick klättra och klänga, de älskar jag. Fast jag har en träningsvärk utan dess like idag. Jag har hittat ställen på kroppen som jag inte hade en aning om att det sitter muskler. För att inte tala om alla blåmärken! Smalbenen är både gula, blå och lila.

Vi höll på i två timmar, sen var det tacobuffe'. Fortsatte i tre timmar till sen. Jag sov gott inatt kan jag säga!

Idag har vi avverkat månadens promenad från Grunnebacka!

Önskemål kom in om att gå oftare, så vi kör var annan vecka, får vi se hur det går.

Vi höres hörrni!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln