Nu har jag gjort det igen!

Igår när jag skulle ta in hästarna så gjorde jag som i förra veckan! Släppte in Tamira och Bohemia sen glömde jag att jag hade Mulle med mig och gick förbi stallet!!

Den här gången han jag halvvägs till huset innan jag kom på att jag hade en häst med mig.

Det är ju inte direkt så att han är en liten fjuttig shettlandsponny.

Vi fick tillökning i hundflocken igår. Jag var och hämtade Grynet och Dusty. De ska vara här till fredagkväll. Tog med mig dem och de tre svarta på en riktig lång promenad. Kändes väldigt skönt sen när man såg fem hundar som sov sött runt fötterna på en.

Skulle presentera dem för Hedda lite försiktigt. Satt på huk med henne i knät och hundarna fick nosa på henne. Hedda va jätteglad men stannade i mitt knä till att börja med. Dusty tyckte att den där lilla va ju en äcklig liten hårboll, så hon ryggade undan och ställde sig i ett hörn. Ett kilo Pappis motar 30 kg Herdehund. :))

Nä, nu ska jag gå ner och se om det blivit något varmvatten i tanken!

Ha de!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln