Utbrytardrottning!

Igår var jag och hälsade på hos min syster i Hallsberg. Hela familjen(nästan) hade fyllt år, så jag åkte dit utan att säga något. Visste att mamma och pappa skulle dit, så hemma var de ju.

Hade tänkt ta med Hedda men eftersom det var femton grader kallt så ville jag inte ha henne sittande i bilen när jag handlade, så "farmor" ryckte in och var valpvakt. Det hade gått jättebra!

När vi skulle gå ut till djuren på kvällen så gick jag en runda med Hedda först så hon skulle va lite trött.

De andra hundarna fick följa med ut till djuren och Hedda fick sitta i komposthagen under tiden. MEN när vi kom tillbaka in så möts vi dörren av en inte alls trött liten Pappisvalp! Hon har helt enkelt klättrat över(tror vi). Glad var hon och hyss hade hon hittad på, den lilla stund vi var ute!

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln