Lördag fm och det är riktigt kallt!

Jag jobbar denna helgen och när jag gick ut vid halv fyra i morse så var det nästan som dagsljus. Fullmåne och stjärnklar himmel! Vågade inte titta på termometern innan jag åkte, men nu när jag kom hem så var det minus 16 grader. Det är ju så otroligt vackert när solen skiner och det gnistrar som diamanter i snön!

Igår var Anders och jag in till stan för att simma en stund. Det blev väl en km eller något, lite bubbelpol och sedan bastun. När vi kom till coop fick det bli lunch där.

Var till katt och hundaffären också.....Dixie och Bessie behövde nya halsband och Hedda behövde en borste. Jösses vad det fastnar skräp i den pälsen. :)

Väl hemma så tog jag med kelpiehögen och gick en runda runt Hulta. De tyckte det va lite krångligt i nya kvarttett kopplet som Lollo sytt, men bara vi kommit en bit så gick det bra.

Har en del funderingar nu........hundutställningar.....val av hane........kurser,både sådana jag ska gå själv och som jag ska hålla i.....brukshundsklubbens framtid......om det finns varmvatten så jag kan gå och duscha nu! ;)

Ha de!!

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln