Helgens utflykt!

I Fredags så skulle Madde och jag åka norr ut för att hämta senaste nytillskottet i våran flock. Hon heter Hedda (hårboll) Hallonbåt och är en liten Papillontjej på ca 12 veckor.

Vi hade inte riktigt vädrets makter på vår sida så resan fick skjutas upp till Lördag morgon istället. Bilen var packad och klar kl nio och då bar det av. Första anhalten blev Örebro för inhandling av div valpsaker, lite handling av småsaker(typ solglasögon) samt lite fikapaus.

Vi hade gps, kartbok och utskrivna kartor, så några felkörningar skulle det inte bli!!

Det var bara att ta sikte på skyltningen till Gävle. Vi körde.....och pratade.....och körde.....och pratade. Sen så tyckte vi att vi började komma mot Uppsala och den vägen skulle vi ju inte. Vi vände bilen och körde tillbaka någon mil, lite irriterad över att det var så förbaskat dåligt skyltat. När vi kommer fram till korsningen vi skulle svängt i så ser vi att det är jättestora skyltar och avfartsfiler för att svänga mot Gävle...Vad vi pratade om just då, när vi passerade där, kommer ingen av oss ihåg. Att vi körde någon mil fel skulle vi ju inte berätta, men ni säger väl inget till någon, eller?? ;)

Det blev ett stopp för att äta lite mat, sen stannade vi inte förrän vi va framme vid hotellet i Härnösand. Vi hann precis handla lite innan melodifestivalen började. Sen va det natta!

Jag va nog vaken vid halv fem och laddad till tusen inför att hämta Hedda. Efter frukost så bar det av till uppfödaren. En jättehärlig människa som jag kände att det klickade med direkt!

Vi fick ju tyvärr skynda oss eftersom det va 60 mil hem också. (hade nog annars kunnat sitta kvar för att prata hund i många timmar till)

Hedda fann sig väl i sin bur och va ute för att kissa när vi åkt halva vägen, sen sov hon igen, hela vägen hem.

Det va skönt att komma hem!

På de 120milen vi åkte så pratade vi HELA tiden. Både Madde och jag hade ont i käkarna och var hesa i halsen. En påse med halstabletter avverkade under resan...........

Men roligt hade vi!!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln