Finns det något bra med November??

November är helt klart den jobbigaste månaden! Mörkt, kallt, blött och ibland snö.....

Vädret kan liksom inte bestämma sig hur det ska vara.....

Idag är det sånt där hopplöst väder....det regnar och är bara kladdigt ute. Taxarna och katterna får man tvinga ut och tom Kelpieflocken, som älskar vara ute, går inte ut utan att matte följer med. Körde ner lite hö till de minsta lammen förut. Hundarna var med. När jag kom tillbaka till huset, så ställde jag skottkärran vid trappen. Veden var slut så jag tog den andra kärran och hämtade ett lass. När vi vände åter till trappen så började Aqua skälla och resa ragg. Undrade vad hon fått se.........skottkärran som stod vid trappen!!! Minnet är kort ibland.

Igår kom alla barnen hem för att grattulera Anders på Farsdag. Det blev en trevlig stund runt bordet med tårta och saft!

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln