Inte riktigt vad jag tänkt mig....

När jag vaknade i morse så var det ett par minus.....OCH fyra centimeter snö! Man blir lika överraskad varje år. Jag skulle in till kiropraktorn och Linnea skulle åka med in till skolan. Så blev det inte! Sommardäck på och fastfrusen handbroms satte stopp för den resan. Så jag fick ringa och omboka min tid för andra gången denna vecka.

Det fick bli en stund ute med hundarna istället! Dixie var lite fundersam på allt det vita, hon har ju aldrig sett något sådant förut. Kelpieflocken hade lika kul som alltid i nysnön.

Det värsta är att julkänslorna kommer alltid smygande när den första snön kommer.....Julgardiner, julskivor, julgranen, advetsstjärnan, alla ljus i fönstren...

En härlig tid att se fram emot!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln