Min lilla syster!!

Konstaterade att det var många veckor sedan som jag skrev något i min blogg. Mycket har hänt här på gården under den tiden......(Kan va en orsak till att jag inte hunnit med att blogga).

Man börjar äntligen se en ände på vedhögen som ska klyvas......även om den fortfarande är stor.

Ensilaget är nästan klart.....Fåren är flyttade och delade...och ihopsamlade igen(var inte riktigt planerat så).

Det har blivit några vändor i skogen för att fylla på svamplagret i frysen.

Vi har också skaffat oss ett par nya avelsbaggar av rasen Texel. De fann sig ganska snabbt bland de andra baggarna. På den resan till Askersund, så togs omvägen till Fjugesta. Där hämtades nämligen två hedemoratuppar, för att få lite nytt blod i vår lilla hönsflock. Detta innebär att vi har en "gammel" tupp och fyra ungtuppar över....ingen som känner sig manad??;)

Nu över till rubriken. Jag är riktigt stolt över min goa, smarta lillasyster(tyckte jag inte när jag var liten, kan jag garantera)! Hon finns numera som gästbloggare på www.asvt.se

Jag föreslår att ni följer hennes blogg. Hon skriver på ett lättsamt och humoristiskt sätt om först och främst hästar.

Hennes vanliga blogg ligger på www.zonhastarna.se. Där får man förutom hästar, en inblick i livet på gården med allt vad det innebär.......

Konstaterade när jag letade igenom mina foton att jag har banne mig inte ett enda nyare kort på Madde.....Men om ni gör så här........tänk er att jag tar av mig mina glasögon........Ja, då har ni nästan Madde! :)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln