Kräftskiva.

Jag började dagen med att åka till Kiropraktorn i Kristinehamn. Det gör ju så himla ont när man ligger på britsen men efteråt så känner man sig som en ny människa.....nästan! :)

Det blev en rundtur i div affärer innan jag åkte hem. Kom på att vi hade inte ätit några kräftor i år, så det kom med 4 kilo hem från Coop.

Vi skulle få hämta våran bil i verkstaden idag, så jag skulle åka ner till Gullspång för att möta upp Anders. Anton följde med och släppte av mig i Gullspång och jag tänkte att jag hinner köpa en glass och gå upp till verkstaden. När jag passerade systemets parkering, så tjoade någon på mig. Det var vår gamle granne Bert som väntade på sin bror. Blev glad när jag såg han för det var jättelänge sedan.

Jag berättade vad jag hade där att göra och då började han skratta.

Det visade sig att verkstaden hade flyttat ner till Otterbäcken för ett halvår sedan och den informationen hade gått mig förbi!

Snäll som han var skjutsade han ner mig till Anders jobb så jag hann i tid.

Till kräftorna hade vi färska frallor med ost. Lite vitt vin till det var inte dumt. Det var en liten kräftfest. Var Anders, jag, Linnea, Anton, Kristoffer......och Hugo! Hugo och jag hade en uppdelning av kräftorna...

Han åt klorna och jag fick stjärten, men jag fick skala!!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln