Kul med kameran....

Jag har aldrig varit varken intresserad eller duktig på att ta kort, men på senare tid (digitalkamerans tid) så har det blivit så mycket enklare att ta bra bilder och man kan radera de mindre bra direkt.

I kväll var jag ute och experimenterade lite för att få bra ljus och bra vinklar på saker. Det kommer bilder i fotoalbummet i morgon.

En bild jag tagit idag tycker jag säger så mycket om vänskap. Det är Aqua  och Dixie som sitter i biabädden och bara pysslar med varandra. Aqua är vår "supernanny" när det är valpar i huset.

Nu till något annat.....

Kom hem  från jobbet i morse och fick se att det fattades minst 5 kycklingar. Efter ett tag hör jag att det är ett fasligt liv på hönsen och det visar sig vara en förvildad katt som försöker ta en höna. Den blev bort jagad av de andra hönsen i flocken.

Nu är alla kycklingar inom lås och bom. Vill inte bli av med några fler!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln