En jobbvecka har gått.

Tiden går fort. Nu har jag jobbat första veckan efter semestern och det var lite segt att gå upp i Måndagsmorse, får jag väl erkänna. Kelpiemästerskapet var i helgen och vi hade hand om luncherna alla dagarna, plus att jag tävlade på fredagen. Bara det gör mig sliten med mina tävlingsnerver.

Det blev en niondeplacering på nöten och trots strul vid fållan så är jag så himla nöjd med hur Tequila jobbade.

Det var kolmörkt ute när korna skulle hämtas ute på betet på måndagmorgonen. Quiz och jag gick ut och trodde att de flesta var inne redan, men tji fick vi! Efter någon timme var det ett femtontal kor som stod utanför grinden och ville komma in för att bli mjölkade. Tisdagmorgon missade vi en. Jag vill ha de ljusa mornarna tillbaka!!!

Anders och jag har stått i vedhögen ett par kvällar nu, innan han skulle åka iväg till sitt nattskift. Det tar på högen och vedskjulet börjar bli fullt!

Nä, nu kommer hugo och tycker att detär läggdax.

Ha de gott!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln