Regnig Torsdag!

Igår var det fullt upp. Mamma och Pappa tittade in  på förmiddagsfika, när de ändå var påväg söder ut. Vi satt och väntade på att telefonen skulle ringa så vi fick åka och hämta vår lilla valp. Vid ett tiden bar det av till Hasselfors för att hämta! Hon var trött hela vägen hem så resan gick bra. Väl hemma plockade vi ut en hund i taget så de fick hälsa på henne. Alla var glada.....utom Bessie! Hon behandlar valpen som luft. Trängde sig emellan när Carmensita var på väg till mig när jag satt på golvet. Hon måste märka av att det är en lika dan och att hon fått konkurrens. Bryr sig aldrig om andra valpar så annars......

På kvällen fick Krisse vara "barnvakt" för vi skulle på packmopedsturne`n vid hembygdsgården. Plura, Sarah Lövgren, Dregen, Göran Samuelsson och Ola Magnell bjöd på en mycket bra föreställning. Regnet öste ner hela tiden så det  var regnkläder som gällde. Tyvärr var det många med stora paraplyer som stod ivägen så det var lite svårt att se ibland, men i det stora hela var det ett lyckat arrangemang.

Mera sån`t i bygda tycker jag!!!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln