Vill också ha en Fox!!

Måste börja med att säga: Hotell i all ära, men egen säng är bäst!!

Madde och jag gjorde en resa ner till Malmö, måndag till Tisdag. Vi skulle titta på hennes Foxterriervalp. Jag tror vi slog någon typ av rekord för vi pratade tur och retur i 85 mil, utan att ha radion på under hela resan. Mycket halstabletter gick det åt för vi var hesa i halsen båda två.

Väl nere på plats(vi hittade utan att köra fel en enda gång) så fick vi rumsnyckel och gick sen för att äta i resturangen. Matan serverades på en gjutjärnspanna som stått i ugnen. Servitrisen varnade att den var varm, men jag lyckades ändå lägga handen på den och brände mig ordentligt.

Tisdagmorgonen tänkte vi att vi går upp och äter frukost redan vid sju, för då är det inte så mycket folk där. Vi räknade inte med att "halva Japan" är på semester i Sverige, boende på samma hotell, också skulle äta frukost kl sju.

Gården vi kom till var en vacker kringbygd med kullersten på innergården.

När vi skulle in och hälsa på valparna så "flyger" den ena hanen upp i knät på oss och nyfiket undrar vilka vi är. Efter det var det avgjort. Han heter Vagabond och får flytta om några veckor.

Sen fick vi se hans far. När han kom ut så ville tom jag ha en FoxTerrier! Det var en hund som det fullkomligt sprakade om av energi och utstrålning.

Landade här hemma vid sextiden och fick besked om att vi inte fick den Taxvalp vi ville ha, så vi började leta ny valpkull och hittade en i Hasselfors. Så ikväll ska vi titta på valpar igen och om det är någon vi fastnar för, så är den leveransklar i morgon. Håll tummarna för oss!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln