Små valpar och vallning.

Igår tog vi en heldag och åkte ner till småland för att titta på husses nya blivande jakthund. När vi kom dit möttes vi att en hel Taxflock glatt skällande. På verandan fanns valparna och finns det något gulligare än Taxvalpar i 6-7 veckors ålder. Både Anders och jag fastnade för samma valp som hade ett bra temperament för att passa in i vår övriga flock. Vi blev bjudna på en mycket god lunch innan färden bar av hemmåt igen. Då hade vår "Ulla-Bella"(GPS) fått spader. Hon ville att vi skulle åka söderut hela tiden men som tur var hade vi lite lokalsinne kvar så vi lyckades krångla oss ut på rätt väg. Jag tycker de har så otroligt vackra stengärdsgårdar i småland. Tänk vilket slit att bygga dessa och vad mycket sten det har gått åt.

Idag har jag varit och vallat "nötterna" igen. Hade hjälp av Henrik, som har Border collie. Tänkte att det kunde vara bra om "nötterna" var lite vana vid BC också så de inte får spunk när de ser en sådan på tävlingsdagen. Nu bär det snart av till hembygdsgården för lite genrep inför morgondagens hunduppvisning på Teknikdagen. See you!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln