Semestertider!

Inte klokt vad tiden rinner iväg. Det känns lite konstigt att jag började semestern en vecka senare än vanligt. Tänkte att det är nog fullt upp att fixa inför Kelpiemästerskapet den sista veckan. Nu har iallafall nästan halva semestertiden gått och jag har inte riktigt landat ännu känner jag. Några av våra projekt är avklarade iallafall. Nya altandörren är på plats, veden är påbörjad, kvigorna är invallade, Quasimodo tränas (har testat på nöt idag) och Anders har fyllt år med kalas för släkten. I morgon ska vi titta på vår nya Taxvalp, på Lördag ska det vallas kvigor, Söndag är det dax för Teknikdagen i hembygdsgården med hunduppvisning och Måndag till Tisdag ska Madde och jag till Skåne för att titta på hennes Fox. SEN blir det lugnt några dagar....tror jag......

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln