Inte min vecka tror jag.....

Igår när jag kom hem från jobbet, så klippte jag de sista finullsfåren medans Anders och Kristoffer öronmärkte alla lammen. Märkte att luftfiltret var igensatt med skräp så jag tog kniven för att peta lös det, så jag kunde blåsa rent.

Jag tänkte: slinter jag nu, så kommer jag sätta kniven i tummen........OCH det gjorde jag!! Det värsta är att jag inte lärt mig av misstagen, för det är inte första gången och troligen inte sista heller.

Så i morse när jag mjölkade, skulle jag flytta hinken med trasor som ligger i varmvatten och vad händer då????? Jo min mobil halkar ur fickan och rätt ner i vattnet. Den började lysa där nere på botten och sen blev den svart.

Jäkla Sony Eriksson........att de inte ska tåla någonting......det var ju bara EN hink vatten.....och varmt var det ju också! ;)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln