Vi fyller biabädden igen!

Tänk... Våra får lammar.....i år igen!! Tror vi blir lika tagna på sängen varje år tills man börjar räkna efter när vi släppte baggarna. Då kommer man på att det är ju nu de ska lamma!

Vi har en tacka som var slarvig med sina små igår. Den ena var helt utslagen, så den fick följa med in. Trodde inte den skulle klara sig men döm om min förvåning när jag gick upp i morse, så hade han förflyttat sig från köket till vardagsrummet. Döpte han till Alfred och han bor just nu i biabädden. Hans syster klarade tyvärr inte natten.

Förra helgen var vi på minisemester i Göteborg. Vi bodde på ett helt underbart hotell och strosade runt på stan på dagarna. Fredagkvällen beställde vi ett par räkmackor i baren....165 spänn styck! Dyrt tyckte vi innan de kom med dem. Det var en smörgås med handpillade färska räkor på ett rågbröd med sallad, rödlök, majonäs och ägg. Var nog den största macka jag sett. En hel middag var det!!

Nu snart bär det av till Laxå. Där ska jag träffa Sabina, Madde och mamma på Kinaresturangen för att äta lite god mat och prata en stund.

Vi hörs!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln