Hundpromenad och Wasaloppet

Vi vaknade ganska tidigt idag och kom på att det var ju skidor på tv. Ut och hämtade ved, slängde ut hästar och fixade lite frukost, så bänkade vi oss framför tvn med varsin frukostbricka. Jag har förresten en speciell frukostbricka som jag köpt på oxhälja. Det är egentligen ett brödfat, men passar perfekt till temugg, juiceglas, en äggkopp och några mackor!!

Hur som helst, så tittade vi på skidorna och jag fick springa för att kolla utetemperaturen med jämna mellanrum. Vi hade nämligen vår månatliga hundpromenad och då har vi en köldgräns vid minus tio grader.

Det startade på -17, sen -14, sen-12. När det var en halvtimme kvar så var det nere i -9, så då drog jag på mig ytterkläder och åkte iväg. Idag fick Tine följa med.

Vi var ett tiotal som gick och ungefär lika många hundar. Trevligt!!

När vi nästan gått runt, så ringer Anders och refererar från  målgången i Wasaloppet. Så jag fick höra målspurten via telefonen.

I övrigt så har jag pysslat med de små. Det är svårt att slita sig från valplådan när man väl  hamnat där.

Vi hörs!!

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln