Vårpromenad i solen.

Attans vad veckorna går fort. Nu är det ju fortfarande ljust när man åker från jobbet på kvällen. Veckan har varit blandad. Startade med en kalvförlamning och mot slutet av veckan var det en kalvning. Kon som var sjuk, förresten hon tyckte en dag att nu har hon vilat färdigt, så hon reste sig upp som om inget har hänt.....

Våra valpar de ser man växer dag för dag. För två dagar sedan så kom de på att man kan ju krypa tillbaka upp i biabädden igen. De går också ner på golvet och gör sina behov....de flesta av dem i allafall! "Mormor" är där och hjälper till med städningen.

Idag har vi varit på hundpromenad, Eva, Lars, Viktor och jag. Är så härligt att se hundarna sträcka ut när de jagar ikapp varandra.

Bilden är från i somras.

Väl hemma igen passade det bra med lite lunch och kaffe. Hittade lussekatter i frysen, kanske inte så "vår" likt, men de fick duga!

I morgon är det dax för den månatliga promenaden från Grunnebacka kl 11.00. Alla som känner sig manade är välkomna. Ta med fika!!

Vi ses!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln