Quiz in action!

Hade med Quiz till jobbet härom dagen. Är ett tag sedan sist. Hade en hel hög med nykalvade kvigor som bara var vrånga och sprang längst ner i uppsamlingsfållan, så jag tänkte att nu ska de få lära sig............

Det räckte med ett VOFF, så hade jag dem vid gropen. Jättebra, men helst inte alla på en gång tack!

Vi flyttade ett gäng med kalvar också. Det kan jag säga att det är inte lätt när de väger mer än mig och det är halkigt ute. Kalven lade i backen och jag kanade efter på halkiga stövlar.

Vår diskmaskin pajade igår. Låset är trasigt. Så min "bonnamekaniker" (tack Tobias för det ordet!) drog fram den på golvet, drog lös panelen (som också är trasig nu) sen hämtade han en tving som han fäste luckan med. "Nu funkar den!"

Så idag har jag kört 2 maskiner med min diskmaskin.....som står en halvmeter ut på golvet, med panelen hängande i några kablar och en tving fäst i framkanten! :)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln