Tequila är dräktig!

Det har varit en ganska hektisk period i början på året.Har hänt mycket både på hemmaplan och på  jobbet. Har jobbat ganska mycket och det börjar kännas. Men idag så fick jag en riktig kick och allt känns SÅ mycket roligare igen!

Var nämligen till veterinären med Tequila för att göra ultraljud. Jag hade intalat mig att det inte var några valpar, för hon är så smal fortfarande.

När Quila skulle läggas på bordet, så var hon lite orolig. Jag tänkte att hon får väl spelet när han ska raka henne på magen, men icke! JÄTTE MYSIGT tyckte hon och lade upp sig ännu mer så han skulle komma åt.

Jag sa till Magnus (veterinären) att jag var skeptisk innan han började. Joho då, där fanns det små foster! Minst tre stycken blir det. Jippie!!!!!

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln