Solen tittade fram idag!

Tänk att det där med vädret ska behöva ha sådan inverkan på ork och humör. Iallafall på mig! Har varit så trött en längre period och så idag när det var fint väder så har man en helt annan ork....bara så där.

Har trasslat med pappren till försäkringsbolaget idag. Får väl se om vi får några pengar tillbaka för vår misslyckade utlandsresa. Nästa gång blir det en båtresa till Helsingfors!!

Inte så varmt där kanske, men maten ska väl vara ätbar ändå. Anders tyckte att om vi ska åka någon mer gång så blir det en resväska full med Bullens Pilsnerkorv!

Börjar känna av julkänslorna nu. Ska bli så roligt att sätta upp stjärnor i fönstren. Ljusstakar har jag gett upp. Har inte en enda som är hel tror jag.

Har ju glömt att berätta om min "kära" vovve....... Säger inte vem men hon börjar på Q!

Hon är skendräktig och konstant hungrig. Tycker att matte ger på tok för lite mat.

I Lördagsmorse när jag skulle iväg på kurs, så tog jag med henne ner och så fick hon vara i pannrum och hall. Det jag hade glömt var att Anders hade lagt kött för att tina, i tvätthon. När han kom ner så hade hon fiskat upp ett rådjurslår på två och ett halvt kilo och gnagt det totalt rent från kött. Det var en smällfet hund som mötte honom och jisses va hon osade resten av dagen.

Men det var inte slut där.... Igår så hade hon öppnat dörren själv och serverat sig ett kilo Frolic, tre gifflar och fyra mazariner.....med folieformar på!

Ibland är de billiga kan jag säga!

Etiketter: allmänt småprat

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln