Varit på SKK......

I måndags eftermiddag så skulle jag tejpa om en ko på jobbet.....Pang sa det när hon sparkade mig på hakan. Som tur var så var det en halv träff, annars hade jag nog legat där.

Resultatet blev ont i käken och lite huvudvärk ett par dagar men nu är det bara ett litet  ömt blåmärke kvar...........

Var på avelskonferens på svenska kennelklubben igår. Det var anordnat av Kelpieklubben.

Jag startade vid kvart i fem och skulle bli upphämtad vid coop i Karlskoga. Kicki och Tina kom i tid och färden gick vidare till Örebro. Där hoppade Ingegärd in också. Sista mellanlandningen gjordes i Västerås. Erik åkte med därifrån. Jag är glad att jag inte körde kan jag säga!! Hatar storstadstrafik!

Är alltid lika roligt att träffa alla entusiastiska Kelpieägare. Vi fick först lyssna på en intressant föreläsning om genetik, avel och Mh tester. Man kan ju bli lite trött när man sitter så där, men han var så intressant att lyssna på att det var inga problem att hålla sig vaken.

Fika och lunch fick vi och efter lunch blev det gruppdiskussioner. Tre ämnen skulle avhandlas, MEN jag vet att det var så himla mycket mer som kom upp.

Sen var det bara att åka hemåt. Resan hem gick jättefort. Ni vet väl hur det blir när man släpper ihop fyra damer i en bil.......... :)

 

Etiketter: allmänt

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln