Veckorna rinner iväg.

Tänk vad tiden går. Snart är det första advent. I söndags hade vi avslutning på vår hundkurs. Det var riktigt roligt att se alla så engagerade på de olika uppgifterna. Bilden är tagen på en av våra gemensamma hundpromenader.

Idag har det snöat ordentligt. Får väl se om det ligger kvar något i morgon bitti när jag går upp.

I Tisdags när jag klev in i lagårn, så möttes jag av en nyfödd kalv. Fixade ordning till den i en kalvhydda och fick ut den dit. På eftermiddagen så låg det en ny kalv på samma ställe. Den var ganska färsk så jag lade upp den till kon. Gick och hämtade med halm och gjorde i ordning en till kalvhydda. När jag kom i så hade kalven rest sig och knallat flera meter. Pigg rackare tänkte jag!! Lyckades få ut den till kalvhydda nummer 2 och går tillbaka in.....

Då ligger den kalv jag drog upp till kon kvar hos henne. Hon hade fått tvillingar. Bara att hämta mer halm........

Etiketter: jobb

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln