Hundar ,hundar, hundar.

Av någon anledning, så kretsar mitt liv runt hundar av olika slag. Är det inte våra egna, så är det andras.

Men den här veckan började med hästar istället. Tamira fick spelet när hon skulle ut i hagen en dag. Hon gjorde ett kast så hon drog omkull mig. Ja ha, tänkte jag, har du så mycket energi så ska du få ut och springa. Tog in henne och slängde på sadel och träns.

Det kändes som att sitta på en krutdurk, som var färdig att explodera. Efter en runda på 6-7 kilometer, så var vi trötta båda två och jag gled ur sadeln och kände mig som Zeb Macahan i några dagar. Tänk vad många muskler man har som man inte använder så ofta....

Nu tillbaka till hundarna..... Kursplanering, vallträning, Kelpiemästerskap, stora Stockholmsutställningen, Krismöte på brukshundklubben, Kursdag, parning, trimning,

och mer hundplanering.......

Ibland funderar jag på om man kanske skulle skaffa sig en hobby som inte hade med djur att göra, men hamnar alltid tillbaka till........hundarna!

 

Etiketter: hundar

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln