Va tiden går.....

Nu har det gått en helg igen. Fredagen hjälpte jag Ingbritt att ta in kalvar. Lördagen jagade Anders älg och vi andra som var hemma kom på att vi skulle ta och väga lamm.

Först tränade jag med Quasi en stund. Sen skulle fåren flyttas och då kände jag att vi provar att släppa han på stora flocken. Jisses vad han sprang. Vallade gjorde han,men sen fick jag nästan inte tag på han. Tillslut kom det en trött hund till mig. Han sov gott i flera timmar sen.

Vi vägde igenom 90 lamm, så det känns lite i rygg och ben idag.

Vårt jaktlag sköt en kalv och en tjur.

Idag var det åter jakt för Anders del och jag har haft hundkurs. Vi var nere i Gullspång idag och hade lite miljöträning. Många är inte så invanda med stadsmiljöer, så det är jättenyttigt att prova på att ge sig in till stan ibland. Vi hade även tid för lite lydnadsträning. Vi tränade lite i grupp och sen inkallning, var för sig i lina.

Det görs framsteg i gruppen kan jag lova. Jag är jättestolt över dem.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln